Om os

Et ansvarligt startup i tøjbranchen?

Selvom det kan svært at forstå at et startup i tøjindustrien ønsker at være mere ansvarlige og mindske belastning i alt lige fra produktionen til leveringsmetoderne, så mener vi det faktisk, når vi siger det.

Målet for Repbasics er at mindske forurening, spild og højne forholdene for såvel medarbejderne på vores fabrikker samt dig, vores slutbruger. Det kalder vi Go Green.

Siden 2017 har vi opnået

30 +
Teams, der bruger Repbasics
5000 +
Økologiske t-shirts
1000 +
Plantede træer

Mikkel, drivkraften bag Repbasics

Mit navn er Mikkel – jeg er knap 30 år gammel, kommer fra Aarhus, og i 2017 startede jeg Repbasics.

Jeg har altid interesseret mig for sport, og de seneste 10 år har min primære sport været Crossfit, og det var også herfra idéen til Repbasics kom.

I alle de sportsgrene jeg har dyrket, har jeg vægtet udstyr og træningstøj højt – en såkaldt gadgetfreak ;-). Jeg ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten i mit træningstøj, men derfor mener jeg stadig godt at man som virksomhed kan tage ansvar for det man laver. Af den grund ønskede jeg at lave et produkt, som jeg mente var lige så godt som det jeg kunne finde andre steder på markedet, men som ikke nødvendigvis var lige så dårligt for blandt andet miljøet.

Siden 2019 har jeg været fuldtid i Repbasics, og jeg kan mærke hvordan det går i den rigtige retning. Jeg håber både jeg kan være med til at skabe dine foretrukne produkter inden for træningstøj, men samtidig håber jeg blot at sætte nogle tanker i gang hos dig, som vil få dig til at overveje dine valg næste gang du køber dit træningstøj.

Jeg er hver dag på en rejse for at lære og blive bedre til det jeg laver, og jeg ved helt sikkert ikke alt (endnu), men jeg tager hver dag et skridt i den rigtige retning. Ønsker du at støtte op om det, så kan du selvfølgelig altid købe vores produkter i vores webshop, men du er samtidig velkommen til at skrive til mig på mikkel@repbasics.com, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til det vi laver i Repbasics.

Tak fordi du læste med, tak fordi du støtter Repbasics og tak fordi du fortæller det videre til dem du møder på din vej 😉

– Mikkel

 
Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin