Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Vil du også være med i kampen om en blødere og grønnere fremtid?

 

Velkommen til blødt.

Siden dag ét i Repbasics har vi erkendt, at vi går meget i sportstøj. Derfor er blødt. skabt som et alternativ.

Vores “everyday”-serie indeholder foreløbigt forskellige t-shirts og egner sig til alle hverdagens små og store udfordringer, om det så er at snuppe en kop kaffe eller jonglere med papirerne på kontoret.

Alle vores t-shirts er lavet i økologiske materialer, genbrug eller andet materiale og som du føler dig komfortabel i, hvilket er vores varemærke.

 Vi er hverken gået på kompromis med kvaliteten eller materialerne.

 

 

En grønnere og blødere hverdag

 

blødt. er sat i verden for at give dig mulighed for at få fat i behageligt hverdagstøj, som støtter op om de samme gode værdier som Repbasics gør.

 

Det kommer til udtryk i hvordan blødt.’s produkter er produceret, håndteret og alt deromkring.

Endnu en gang har vi ikke kun udskiftet den k­onventionelt dyrkede bomuld med den økologiske, men vi har også nørdet stoffet, materialerne og kvaliteten helt ind til allersidste tråd.

 

Alt dét, sammenlagt med at vi har styr på vores forsyningskæde og ved hvem der har vævet, syet, farvet og printet vores tøj, så synes vi selv, at vi har skabt en både fornuftig og stilren tilføjelse til din garderobe og hverdag.

 

 

Fremtiden i fokus

Ligesom sportsmærket Repbasics, så har blødt. heller ingen kollektioner, og det betyder at du vil opleve tilføjelser i stedet for udskiftninger.

blødt. everyday-produkterne kan bruges i dag, i morgen og i fremtiden – derfor udgår de ikke og de bliver heller ikke erstattet af nye kollektioner flere gange om året.

Vi tror på at fremtiden kalder på, at vi køber færre og bedre produkter og at vi alle kan gøre en forskel, ligesom vores t-shirts fra blødt. gør.

Det bliver ikke mere simpelt.

 

Scroll to Top