EkoPura

EkoPura Kosttilskud

EkoPura er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 2015 med det formål at skabe en stærkere verden gennem bæredygtige kosttilskud i høj kvalitet. Produkterne tilbyder derfor det bedste for den menneskelige krop og for naturen!

Hos EkoPura arbejdes der kun med økologiske, naturlige og / eller plantebaserede ingredienser som er økologisk certificerede og registrerede hos “The Vegan Society”.

Mennesker, dyr og natur i fokus

Kvalitet og certificeret

I alt hvad EkoPura gør, tænker de på konsekvenserne på natur og sundhed. Deres produkter indeholder hverken usunde tilsætningsstoffer, GMO’er, soja eller kunstige farver og smagsstoffer. 

Alle produkter er egnede til vegetarer. Derudover har de også en bred vifte af veganske produkter, der regelmæssigt udvides. 

Produktionen finder altid sted med respekt for mennesker, dyr og natur.

Ud over bæredygtighed og sundhed er kvalitet af største vigtighed for EkoPura. 

De arbejder derfor kun med certificerede europæiske leverandører og bruger ingredienser, hvis oprindelse kan spores 100%. Derudover testes og analyseres alle produkter og ingredienser grundigt. 

Disse er derfor enten certificeret organiske, vegansk registeret og uden kunstige tilføjelser. 

Økologisk certificeret

Vegansk registreret

Ingen kunstige tilføjelser

Europæiske produkter

Din ultimative guide til kosttilskud

Kosttilskud og vitaminer kan være en jungle at finde ud af, og hvor meget af det du har brug for, er individuelt. Derfor har vi i vores guide skrevet lidt om, hvornår de forskellige produkter kan supplere dig på den rette måde i din hverdag, så du får det du skal bruge og ikke forbruger kosttilskud du kan få eller allerede får fra din normale kost.

Find din ultimative guide til kosttilskud her.

 

Find alle vores Ekopura produkter nedenfor:

Del dit Ekopura-øjeblik med os på Instagram og bliv vist på vores forside eller story!