EliteSRS Speed Ropes

EliteSRS

Siden 2016 har Matt Hopkins, en tidligere “jump rope competitor” (jep, det kan man faktisk godt være), forsøgt at udvikle speed ropes i verdensklasse, og hans ekspertise og kvalitetskrav er ikke til at tage fejl af. Som tiden er gået, har Matt og EliteSRS sendt flere og flere speed ropes på gaden, og vi har udvalgt nogle af vores favoritter til jer, som vi forhandler her hos Repbasics. Dem kan du se lidt længere nede.

EliteSRS er et amerikansk brand, som holder til i Washington, og som herfra både samler og sender deres speed ropes. Kablerne er ligeledes lavet lokalt. Vi samarbejder med EliteSRS for at kunne tilbyde de bedste produkter til vores kunder, og vi er ikke bange for at erkende, når andre har lavet et godt produkt. Derudover består EliteSRS af passionerede folk som elsker at være aktive og skabe en god oplevelse for deres kunder, netop som os hos Repbasics.

De små ting tæller

De sidste par år har EliteSRS haft et samarbejde med “The Dwelling Place” som også ligger i Washington, som er et hjem og værested for unge udviklingshæmmede – også kaldet “The Amigos”. Udover at være en social tilføjelse til de unges til tider vanskelige og anderledes liv, så får The Amigos også lov at hjælpe til hos EliteSRS med at samle speed ropes til blandt andet Repbasics. Det kræver et gå-på-mod og overskud at tage folk ind i sin organisation som har det svært, og det er vi stolte af at kunne støtte igennem EliteSRS!

 

Ved du ikke hvilket speed rope du skal vælge?

Der er mange gode speed ropes på markedet. Om du dyrker crossfit, fitness eller bare vil være god til double unders, så anbefaler vi at kigge på vores guide til at købe dit nye speed rope. Derudover kan du altid kontakte os i chatten her på siden eller på mail via vores kontaktformular. Du finder guiden til dit nye speed rope herunder.

Guide til valg af det rigtige speed rope

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin