Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Repbasics' Responsibility Story

Hej med dig.

Det du skal til at læse, er et dokument vi har lavet, fordi vi gerne vil fortælle dig hvad vi går og leger med af ting, som du måske ikke kommer til at se på webshoppen eller i vores showroom, men alt det der foregår omme i maskinrummet.

Hvad skal den kunne?

Nogle gange kan det være svært at forklare folk, hvad vi gerne vil gøre bedre, og hvorfor. Det kan i hvert fald ikke siges med et par linjer. Derfor har vi lavet vores Responsibility Story, som skal forsøge at sætte fokus på nogle af de ting vi gør i dag, men i høj grad også hvad vi ikke gør og hvor vi gerne vil hen.

Hvorfor hedder det en “Responsibility Story”?

Titlen er stærkt inspireret af titlen på en efterhånden populær udgivelse i større virksomheder, nemlig en “Sustainability Report”. Problemet med vores er, at den ikke nødvendigvis kun belyser bæredygtighed (for hvad er egentlig bæredygtigt?), men mange forskellige ting vi ønsker at gøre anderledes end det vi ser i dag. Derudover bør noget kun være en rapport, hvis man rent faktisk rapporterer noget, for eksempel hvert år, hvert kvartal eller… you get it. Det tror jeg ikke vi gør. I hvert fald ikke lige nu. Og det er slet ikke alt vi siger, vi kan bakke op af data. Meget af det vi siger her i vores “Responsibility Story”, er både ting vi ved, men også ting vi tror på, ud fra erfaring og mavefornemmelse, og det håber jeg du vil huske, når du læser den.

Tusind tak fordi du læser med!

Det er stort af dig, at du gider læse den! Jeg tror kun det tager 10-15 minutter, alt efter pauser, læsehastighed og notifikationer fra telefonen, og jeg anbefaler du læser den på din computer og sætter dokumentet i “Presentation Mode”. 

Hvis du har lidt tid til overs og har spørgsmål, kommentarer eller noget helt tredje, så håber jeg du vil skrive dem til mig på den mail du finder sidst i dokumentet.

Jeg ønsker dig rigtig god læsning og en dejlig dag, uanset hvad dag du læser med!

De bedste hilsner,
Mikkel fra Repbasics.

Scroll to Top