Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Kalk til træning

Om du træner Crossfit, klatring eller gymnastik, så kan kalk være en god ledsager til at sikre dig et godt greb til din træning.

Det meste kalk du finder på markedet, er kemisk fremstillet, men vores fra re:white er i stedet produceret under fødevarestandarder og er derfor uden tungmetaller og andre tilsætningsstoffer. Det er desuden produceret i Frankrig og kommer i en 100% papirbaseret indpakning, som samtidig er 100% genanvendelig.

Du kan se vores udvalg herunder:

Kalkblok - 56g

En standard blok, helt som du kender den. Bortset fra at den er fremstillet uden alt for meget kemi, her i Europa. 

Flydende kalk

Flydende kalk har den samme gode effekt, bare uden alt støvet. Derfor kan det med god samvittighed tages med i fitnesscenteret.

Kalkbold - 60g

Kalkbolden efterlader et fint lag kalk på håndoverfladen. Man kan selv styre doseringen og når posen er tom kan den genanvendes. 

Hvordan bruger man kalk?

Kalk bruges til at holde håndfladerne tørre for sved og på den måde give dig et bedre og mere sikkert greb. Det kan derfor være brugbart til mange forskellige ting, heriblandt crossfit og klatring. 

Alle mennesker er forskellige og det er også helt vildt forskelligt, hvor meget man lige sveder på hænderne. Derfor er det også forskelligt hvor meget og hvor ofte man skal påføre det. Hvis du sveder meget er det en god idé at tage et håndklæde med, så man lige kan tørre hænderne af inden man putter det på håndfladerne. 

Selve mængden af kalk man skal påføre er ofte misforstået. I realiteten skal der kun et meget tyndt lag på, for at opnå et bedre greb og sørge for at hænderne er tørre. Hvis man tager for meget på, har det den modsatte effekt og mindsker friktionen mellem din håndflade og det du prøver at holde fast i. Samtidig med at grebsstyrken går i den modsatte retning, så kommer støvet også ud over det hele, på både tøj og udstyr. 

Derfor anbefaler vi at man påfører et tyndt lag til begge håndflader, når man virkelig har brug for grebsstyrken. Så holder blokken, posen eller flasken også en del længere!



Scroll to Top