Privatlivspolitik

Opdateret pr. 25/5-2018.

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er https://repbasics.dk.
Vores officielle oplysninger til kontakt:

CVR: 38202758
Repbasics IVS
Klostergade 56B, 1. sal
8000 Aarhus C

Mail: mail@repbasics.dk
Telefon: +45 3142 4161

Hvilke personoplysninger gemmer Repbasics?

For at du kan indgå aftale med os på Repbasics.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Repbasics og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysninger afgivet til Repbasics videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi er forpligtet til at gemme bestillingsoplysninger i forbindelse med regnskab, betaling af afgifter og eventuelle garanti-/returneringsbehandlinger. Denne historik slettes efter 5 år jf. Bogføringslovens §10.

Dine rettigheder


Du har ret til indsigt i personoplysninger, som Repbasics.dk har registreret om dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du har ret til berigtigelse, du kan altså kontakte os for at få ændret ukorrekte personoplysninger.

Du har ret til at få slettet dine personoplysninger, forudsat at vi ikke er forpligtet til at opbevare disse i overensstemmelse med loven (se ovenfor).

Du har retten til at få dine personoplysningerne udleveret på en sikker måde. Såfremt anmodningen sendes elektronisk, og medmindre den registrerede anmoder om andet, skal oplysningerne videregives i elektronisk standardformat.

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du konstaterer, at dine persondata ikke bliver behandlet i overensstemmelse med denne politik.

Ønsker du at ændre, slette eller få udleveret data, som vi opbevarer om dig, skal du sende os en mail på mail@repbasics.dk.

Videregivelse af personoplysninger til tredjepart

Den information, som du deler med os, er personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kort-informationer eller noget som helst information om dig til andre. Dine personoplysninger vil kun blive delt, hvis vi er juridisk forpligtet til det eller får dit samtykke. Samarbejdspartnere vil kun få adgang til oplysningerne, hvis dette er nødvendigt for at udføre en opgave for Repbasics.dk, herunder blandt andet dine betalingsoplysninger til vores betalingsudbyder. I disse tilfælde indgås en databehandleraftale som sikre at der sker korrekt opfyldelse af databeskyttelsesforordningen.

Arkivering af personoplysninger

I henhold bogføringsloven skal vi gemme transaktionsdata i fem år, dette gøres samtidig for at kunne efterleve kundernes rettigheder i forbindelse med garanti og reklamation i henhold til forbrugerlovningen, købeloven og Repbasics.dk salgs- og leveringsbetingelser.

Markedsføring

Behandlingsgrundlaget for markedsføring via e-mail vil altid være samtykke. Dette samtykke afgives ved aktivt selv at vælge nyhedsbrevet til på vores hjemmeside.

Vi ønsker, at vores markedsføring skal opleves som værende relevant og nyttig for dig til enhver tid. Vi samarbejder derfor med udvalgte partnere for at skabe en god løsning i relation til fremsendelse af e-mails.

De to ejere af Repbasics har det daglige ansvar for Repbasics.dk’s behandling af personoplysninger i forbindelse med markedsføring, analyse og tilpasning.

Kontaktformular

Ved anvendelse af kontaktformularen på Repbasics.dk, giver du os tilladelse til at kontakte dig vedrørende den konkrete sag, men vi bruger aldrig din information fra kontaktformularen til andet, medmindre der er et direkte samtykke fra din side.

Cookies

På hjemmesiden bruger vi session-cookies. Det betyder at hjemmesiden registrerer, hvilke varer du har i “indkøbskurven”.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille informationsfil om dig, brugeren, i form af en .txt-fil, som bliver udvekslet mellem internetbrowser og server. Det er en midlertidig fil. Filen eksisterer kun så længe browservinduet er åbent og bliver slettet når browseren lukkes.

Det er ikke muligt for en cookie at overføre virus.

Du har mulighed for at slette dine cookies. I Google Chrome kan cookies slettes under:
“Chrome” –> “Slet Browserdata” –> “Cookies og andre websitedata” –> “Ryd data”

Hvordan beskyttes din persondata?

For bedst muligt at sikre din data, har vi foretaget en række tiltag. Dine personlige oplysninger er opbevaret på sikre netværk, og kan kun læses af ejerne af Repbasics. Opbevaringen af din data, er udelukkende at finde på sikre databaser, som er beskyttet med et sikkert kodeord.

Alle transaktioner på Repbasics.dk foregår gennem vores betalingsudbyder, Paylike. Disse oplysninger er krypteret således at vi aldrig vil kunne tilgå alle dine betalingsoplysninger.

Din godkendelse

Ved at bruge vores hjemmeside, Repbasics.dk, giver du os tilladelse til at opsamle den information, som er beskrevet her på siden. Hvis vi senere skulle ændre i vores persondatapolitik, vil det blive offentliggjort her.

Data- og informationsansvarlig

Hos Repbasics.dk er den ansvarlige for persondata og information Mikkel Johnsen – Ejer og administrerende direktør.
Har du nogen spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, skal du ikke tøve med at kontakte os.