Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Rehband

Rehband

Med 60 års knowhow, den ene fod i lægevidenskaben og den anden på sportspladsen, ved Rehband alt om hvordan du realiserer dit fulde potentiale. Uanset hvor du gør dit yderste, eller hvor du stræber efter storhed, vil Rehband være der og støtte dig, både nu og i fremtiden.

Vi ved, at du ikke vil acceptere mindre end det bedste, når det kommer til dine livsvalg. Med Rehband behøver du aldrig at være i tvivl. Rehbands patenterede produkter er underbygget af omfattende forskning, og du kan forvente det bedste inden for kvalitet, funktionalitet og design i alle deres produkter. Derfor er Rehband et elsket mærke, som nyder tillid fra atleter i de fleste sportsgrene og på alle niveauer, i over 50 lande på verdensplan

 

Find det rigtige træningsudstyr

Vi har en række essentielle Rehband produkter, som giver god støtte til både håndled, knæ og lænd. Træningsudstyret kan bruges til både Crossfit og og allround støtte til styrketræning og er udviklet til at maksimere din træningspræstation. 

Du finder en størrelsesguide inde på de enkelte produkter, så du er sikker på de sidder perfekt, så de kan give den rette støtte. 

Skriv til os

Er du stadig i tvivl om hvilket træningsudstyr eller størrelse du skal vælge, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du fanger os enten via chat-funktionen eller vores kontakt-formular. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 25 94 09 59

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Scroll to Top