Reyllen Fitness

Reyllen Fitness

Nogle af de bedste gymnastic grips til crossfit og andre sportsgrene kommer fra engelske “Reyllen Fitness”. Selvom Reyllen ikke har været i gang så længe, så blev de meget kendte på en anmeldelse af forskellige grips til Crossfit. Den blev lavet af den verdenskendte atlet Jacob Heppner med 30 af de mest kendte og bedste crossfit grips på markedet. Reyllens grips gik hele vejen og vandt testen foran alle de andre deltagere.

Siden dengang har Reyllen udviklet flere og flere produkter, og har blandt andet udviklet en hel ny kollektion af grips. Derudover har Reyllen lavede forskellige modeller af deres grips, og derfor har vi valgt at forhandle både serien “Bumblebee 2” og “Gecko”. Du finder produkterne herunder!

gymnastic grips til crossfit og træning

Find de rigtige Reyllen grips!

Skal du ud og finde dit første sæt gymnastic grips til din træning, så kan det være svært at finde ud af hvilket sæt man bliver mest glad for. Derfor har vi forsøgt at lave en guide til at vælge de perfekte grips – den finder du ved at klikke på linket herunder.

Den Ultimative Guide til dine nye gymnastic grips

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin