Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Arca x Repbasics 💚

I samarbejde med Repbasics har vi lavet en webshop, hvor I har mulighed for at købe jeres træningstøj med vores Arca-logo på. Shoppen vil løbende blive opdateret med nyheder og andre produkter, og vi sørger for at give besked, når der er kampagner eller konkurrencer, I skal være opmærksomme på.

Hvis ikke I kender Repbasics, så er de én af de foretrukne leverandører til det danske Crossfit/funktionel fitness-marked. De går op i at skabe produkter i høj kvalitet, og som samtidig støtter op om en grønnere og mere bæredygtig fremtid for tekstilbranchen. Det betyder også at de producerer ansvarligt, bruger udelukkende økologisk bomuld og bruger derudover oftest genbrugspolyester fra gamle plastikflasker i deres produkter. Som om det ikke var nok, så bliver der plantet ét træ for hvert produkt I køber her på webshoppen.

Udvalget vil bestå af både produkter med Arca-logo, lidt varer fra Repbasics’ eget sortiment og noget træningsudstyr. Det vigtigste er dog, at hver eneste køb foretaget via Arcas webshop også vil støtte Arca, så vi har mulighed for at give dig og de andre medlemmer endnu federe udstyr og forhold i vores centre.

Skulle du have spørgsmål eller andet, så kan du skrive til Repbasics her.

De bedste hilsner, 

Arca-teamet

Her har du et udvalg af alternative produkter fra Repbasics

Scroll to Top