Velkommen til Arca – dit nye træningsfællesskab. Her træner vi sammen.

I dag kan vi stolt sige, at vi har verdens sejeste medlemmer, de mest dygtige og kompetente trænere, et helt unikt træningsprodukt og en lang række boxe, hvor sammenholdet, fællesskabet og træningsgejsten blomstrer. Vi er kommet langt siden den første WOD blev gennemført i en slidt, nedlagt kirke på Nørrebro i København.

Vi er vokset i styrke og niveau. For at støtte op om din box, så kan du lige nu købe din egen Arca Maskot tee, som repræsenterer den lokale box og det lokale træningsfællesskab du tilhører.

Introprisen vil være 199,- og varer indtil vi åbner Arca igen – herefter vil normalprisen være 299,-. Køber du tre eller flere t-shirts samtidig (eller for mere end 500,-), så betaler vi i øvrigt fragten. Tak for din støtte og vi glæder os til at se jer ude i Arca igen.

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin