Velkommen til

Crossfit Heavens webshop

Shop dit favorit merchandise fra Crossfit Heavens webshop. Vi sælger alt fra t-shirts, hoodies, shorts, sweatpants og andet træningsudstyr.

Her kan du se Crossfit Heavens udvalg af tøj

I samarbejde med Repbasics har vi lavet en webshop, hvor I har mulighed for at købe Jeres træningstøj med vores Crossfit Heaven logo på, samt et udvalg af træningsudstyr. Shoppen vil løbende blive opdateret med nyheder og andre produkter. I Crossfit Heaven vil der være et mindre udvalg af produkter I kan prøve, så I kan få lov at mærke kvalitet og størrelser inden I køber varen, blot tag fat I Jeres tøjansvarlige – Jeanette Madsen.

Hvis ikke I kender Repbasics, så er de én af de foretrukne leverandører til det danske Crossfit/funktionel fitness-marked. De går op i at skabe produkter i høj kvalitet, og som samtidig støtter op om en grønnere og mere bæredygtig fremtid for tekstilbranchen. Det betyder også at de producerer ansvarligt, bruger udelukkende økologisk bomuld og bruger derudover oftest genbrugspolyester fra gamle plastikflasker i deres produkter. Som om det ikke var nok, så bliver der plantet ét træ for hvert produkt I køber her på webshoppen. 🌳

Udvalget vil bestå af både produkter med Crossfit Heaven-logo, lidt varer fra Repbasics’ eget sortiment og noget træningsudstyr. Det vigtigste er dog, at hver eneste køb foretaget via Crossfit Heavens webshop også vil støtte Crossfit Heaven.

Skulle du have spørgsmål eller andet, så kan du enten spørge Jeanette Madsen i Crossfit Heaven på mail: jeanette@crossfitheaven.dk, eller skrive til Repbasicher.

De bedste hilsner, 

Crossfit Heaven Vejle

Her har du et udvalg af alternative produkter fra Repbasics

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin