Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
VI BYTTER JULEGAVER HELT TIL PÅSKE
Previous slide
Next slide

Crossfit Odense x Repbasics 💚

I samarbejde med Repbasics har vi lavet en webshop, hvor I har mulighed for at købe det Crossfit Odense træningstøj vi ikke sælger i centret. Shoppen vil løbende blive opdateret med nyheder og andre produkter, og vi sørger for at give besked, når der er kampagner eller konkurrencer, I skal være opmærksomme på. I Crossfit Odense vil der være et mindre udvalg af produkter I kan prøve, så I kan få lov at mærke kvalitet og størrelser inden I køber varen.

Hvis ikke I kender Repbasics, så er de én af de foretrukne leverandører til det danske Crossfit/funktionel fitness-marked. De går op i at skabe produkter i høj kvalitet, og som samtidig støtter op om en grønnere og mere bæredygtig fremtid for tekstilbranchen. Det betyder også at de producerer ansvarligt, bruger udelukkende økologisk bomuld og bruger derudover oftest genbrugspolyester fra gamle plastikflasker i deres produkter. Som om det ikke var nok, så bliver der plantet ét træ for hvert produkt I køber her på webshoppen.

Udvalget vil bestå af både produkter med Crossfit Odense-logo, lidt varer fra Repbasics’ eget sortiment og noget træningsudstyr fra andre populære leverandører inden for Crossfit. Det vigtigste er dog, at hvert eneste køb foretaget via Crossfit Odenses webshop også vil støtte Crossfit Odense, så vi har mulighed for at give dig og de andre medlemmer endnu federe udstyr og forhold i vores center.

Skulle du have spørgsmål eller andet, så kan du enten spørge Jonas i Crossfit Odense eller skrive til Repbasics her.

De bedste hilsner, 

Hele Crossfit Odense-teamet

Her kan du se Crossfit Odenses udvalg af tøj

Her har du et udvalg af alternative produkter fra Repbasics

  • speed ropes crossfit
  • speed ropes crossfit
  • speed ropes crossfit
  • The Socks

    149.00 kr.
Scroll to Top