Velkommen til CrossNords webshop 💚

I samarbejde med Repbasics har vi lavet en webshop, hvor I har mulighed for at købe jeres træningstøj med vores CrossNord logo på. Shoppen vil løbende blive opdateret med nyheder og andre produkter, og vi sørger for at give besked, når der er kampagner eller konkurrencer, I skal være opmærksomme på. I CrossNord vil der være et mindre udvalg af produkter I kan prøve, så I kan få lov at mærke kvalitet og størrelser inden I køber varen.

Hvis ikke I kender Repbasics, så er de én af de foretrukne leverandører til det danske Crossfit/funktionel fitness-marked. De går op i at skabe produkter i høj kvalitet, og som samtidig støtter op om en grønnere og mere bæredygtig fremtid for tekstilbranchen. Det betyder også at de producerer ansvarligt, bruger udelukkende økologisk bomuld og bruger derudover oftest genbrugspolyester fra gamle plastikflasker i deres produkter. Som om det ikke var nok, så bliver der plantet ét træ for hvert produkt I køber her på webshoppen.

Udvalget vil bestå af både produkter med CrossNord-logo, lidt varer fra Repbasics’ eget sortiment og noget træningsudstyr. Det vigtigste er dog, at hver eneste køb foretaget via CrossNords webshop også vil støtte CrossNord, så vi har mulighed for at give dig og de andre medlemmer endnu federe udstyr og forhold i vores center.

Skulle du have spørgsmål eller andet, så kan du enten spørge én af os i CrossNord eller skrive til Repbasics her.

De bedste hilsner, 

Alle jeres venner fra CrossNord Hillerød

Her kan du se CrossNords udvalg af tøj

Her har du et udvalg af alternative produkter fra Repbasics

  • The Socks

    79.00 kr.149.00 kr.
Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin