Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Teams

DHL-Stafetten

Det er blevet utroligt populært at købe træningstøj til ansatte, og med god grund. Træningstøj med firmalogo giver opmærksomhed, og er samtidig med til at skabe et sammenhold uden for kontorets fire vægge. Alligevel er der mange firmaer der ender med at købe træningstøj af mindre god kvalitet, hvor tøjet eller trykket falmer efter få gange i vaskemaskinen.

Hos Repbasics trykker vi tøj til firmaer i hele landet og træningstøj til DHL-stafetten, eller fællestræningen, er bestemt ingen undtagelse. Vi har lavet en løsning, hvor vi holder fast i vores designprincipper om funktionalitet, holdbarhed og ansvarlighed, der giver træningstøj i høj kvalitet og i miljøvenlige materialer. Det er helt sikkert noget både jeres medarbejdere og jeres CSR-profil vil synes godt om!

Vi har samlet de tre ting vi mener er de vigtigste, når vi laver firmatøj til vores kunder. Du kan læse dem herunder og kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opfylde parametrene for jeres træningstøj.

3 gode råd til at få mest muligt ud af jeres firmatøj til træning og løb

1. Pris og kvalitet hænger sammen

For mange virksomheder, handler det om at få en god pris på løbetøjet til DHL-stafetten, men desværre går pris og kvalitet ofte hånd i hånd. Vælger I det billigste på papiret, får I både firmatøj og logotryk derefter. Firmatøj i høj kvalitet behøver ikke sprænge budgettet, men det kan være en god idé at kigge efter tøj, der matcher den kvalitet medarbejderne er vant til.

Træningstøj der er krympet i vask og hvor farven er forsvundet sammen med logoet, forbliver ofte inde bagerst i skabet. Det er spild og derfor giver det mening at vælge firmatøj, som vil blive brugt mange gange, eksempelvis efter DHL-stafetten. 

Derfor er vores bedste råd at vælge en leverandør, der nøje har udvalgt tøjet på baggrund af kvaliteten, og desuden ved noget om den kvalitet af tryk de bruger. Sammenhold desuden prisen på træningstøj, med hvor mange gange i forventer det bliver brugt. Køber I den billigste t-shirt med det billigst mulige tryk, så er det ikke sikkert at jeres medarbejdere gider have den på efter arrangementet. Køber I derimod en dyrere t-shirt, hvor kvaliteten er 10 gange så god som den billige version, så er prisen pr. gang blevet markant lavere og i får samtidig mere markedsføring. 

Hos Repbasics forhandler vi kun mærker, vi ved kan leve op til de strenge kvalitetskrav vi har, uanset om det er i vores eget mærke eller fra en af vores samarbejdspartnere. Vores tryk er OekoTex-certificeret, vandbaseret og holder i mange år, også efter utallige vaske. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. [LINK].

2. Vælg noget tøj, som medarbejderne også gider have på efter arrangementet

Det primære formål med firmatøj til eksempelvis DHL-stafetten, er selvfølgelig at I kan genkendes på dagen, og at I har noget der danner rammerne om jeres hold. Dog forsvinder ens firmatøj ofte i mængden af andre firmaer, hvorfor der er masser af potentiale i at ens medarbejdere gerne vil benytte tøjet på en løbetur i deres fritid. Det kræver som nævnt en kvalitet og et design, der matcher alternativet, som allerede ligger hjemme på hylden. Drop alle de regnbuefarvede detaljer og lav i stedet et simpelt design, som er pænt og stilfuldt, også når I kommer hjem fra DHL-stafetten.

Kan I klare at opfylde det krav, så vil løbetrøjen med jeres logo altid ligge øverst i bunken derhjemme, og I får en langt bedre eksponering, fordi medarbejderen bruger tøjet hele året rundt. 

Hos Repbasics hjælper vi altid gerne med idéer til designs, hvis I har brug for det. Vi hjælper også gerne med grafiske optegninger, så I kan få en idé af, hvordan jeres design vil komme til at se ud. Kontakt os her for at høre mere [LINK].

3. Prøv størrelserne inden I bestiller

Har du prøvet at stå med en størrelse medium, der ikke matcher den størrelse medium du prøvede fra et andet mærke? Det har vi også…

Alle mærker har deres egne størrelser, og medarbejderen der var glad for størrelse medium i det ene, er ikke nødvendigvis glad for størrelse medium i det andet. Derfor anbefaler vi altid, at I lader jeres medarbejdere prøve størrelser på det tøj I gerne vil tilbyde dem.

Vi sørger altid for at I får et fuldt størrelsessæt inden bestilling, så alle medarbejdere kan sikre sig, at de får den rigtige størrelse i alt det tøj de bestiller. Hvis I ligger tæt på os i Aarhus-området, så kommer vi også meget gerne ud til jer og viser tøjet frem.

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer eller har I spørgsmål til noget, så send os en besked via formularen herunder. I kan også sende Mikkel en mail på mikkel@repbasics.com eller ringe til ham på +45 2594 0959.

Scroll to Top