Teams

Events

Skal du afholde et større arrangement – en konkurrence, et motionsløb eller lignende? Har du overvejet at styrke den visuelle profil med t-shirts eller andet specifikt til arrangementet?

Når du afholder et event for mange mennesker, som du ønsker skal komme igen næste år, så kan kvaliteten af de produkter deltagerne får med hjem sige meget om deres opfattelse af eventet. Vi har alle sammen fået t-shirten med hjem fra et arrangement, som enten var et nummer for stor eller lille, og derfor havnede bagerst i skabet. Giver du i stedet deltagerne deres nye foretrukne t-shirt med hjem, så minder du dem om dit event helt indtil det løber af stablen året efter.

Repbasics kan være din partner, både hvad angår grafisk design, trykopsætning, bestilling og endda udlevering af t-shirts til deltagerne på dagen.

Tøv endelig ikke med at kontakte os via formularen herunder, for at høre mere.

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin