Crossfit Aros, CrossFit center

Teams

Fitness- & CrossFit centre

Ejer du et fitness- eller CrossFit-center? Så kender du sikkert også udfordringen med at skulle indkøbe t-shirts du kan sælge til dine medlemmer.

De fleste løsninger på området er enten at købe 100-200 t-shirts og så selv holde styr på størrelser, lager, betaling og alt det andet der medfølger, eller få en webshop hvor dine produkter bliver præsenteret og dine medlemmer så kan købe og modtage inden for 3-4 dage. Hvad med dem der har glemt en t-shirt eller et par shorts, eller dem som lige dropper forbi dit center og gerne vil støtte dig i dit arbejde?

Vi giver dig muligheden for at præsentere dine produkter i dit center uden at skulle bestille store oplag af størrelser, hvor du i bedste fald får solgt halvdelen inden du mangler de mest populære modeller. Du slipper for at skulle tænke på opfyldning, betaling og produktudvikling, for det kan vi også sørge for.

Med Repbasics Teams leverer vi en alt-i-én løsning til dig og dit center. Vi giver dig en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at præsentere mange produkter uden at skulle binde alt din kapital på det.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Repbasics Teams kan passe ind i dit center? Så kontakt os via formularen herunder. Inkludér gerne dit logo så vi kan få lavet et grafisk preview til dig, og så lover vi at vende tilbage til dig inden for få dage.

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin