Personlig træner, Daniella Sanchez

Teams

Personlige trænere

Som personlig træner går du hver dag rundt omringet af din målgruppe. Derfor er det vigtigt at du og dit tøj udstråler professionalisme og kvalitet, og samtidig sørger for at fremvise dit logo, så folk husker dig og dit brand.

Med Repbasics Teams har du mulighed for at klæde dig selv på i kvalitetstøj som både er pænt, når du underviser, men også behageligt at træne og bevæge sig i. Repbasics er dit kvalitetsstempel for at produkterne er ansvarligt produceret, og du viser dine nuværende og potentielle klienter, at du har taget et aktivt valg om kun at tilbyde det bedste.

Vi har ikke noget minimumsantal per bestilling, og vi leverer nye forsyninger til vores personlige trænere på ugebasis.

Er du spændt på at høre mere, så kontakt os via formularen herunder, hvor du også gerne må sende os dit logo og en beskrivelse af hvordan du tænker dit nye tøj skal designes. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin