Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
VI BYTTER JULEGAVER HELT TIL PÅSKE
Previous slide
Next slide

Teams

Virksomheder

Når ens medarbejdere bærer virksomhedens logo, så ønsker man at de fremstår professionelt og optræder i produkter som virksomheden kan være bekendt at stå inde for. Vi hjælper jer med at udvælge de helt rigtige produkter til jeres virksomheds behov og sørger for at hjælpe med størrelser, bestilling, tryk og levering af produkterne.

Hvad enten I skal bruge tøj til et DHL-løb, jeres ugentlige fællestræninger eller bare profiltøj til messen og de nye billeder til hjemmesiden, så kan vi hjælpe jer godt på vej. Mange virksomheder har et lille lager af t-shirts, som ligger og samler støv, men vi vil meget hellere komme ud til jer med prøvetøj og bestillingssystem, så alle får lige den størrelse de føler sig tilpas i.

Vores mål er altid kun at producere det I har brug for, og vi går efter de mest ansvarlige produkter på markedet, som på den måde kan bidrage positivt til jeres virksomheds CSR-profil. Ved at hver enkelt medarbejder får lov at prøve tøjet, inden de vælger størrelse, betyder at I skærer en stor del af spild væk, som ofte kommer, når man blot køber en bunke t-shirts hjem med logo. Ikke nok med at det er langt mere ansvarligt, så er det også billigere for jer som virksomhed kun at skulle betale for de produkter I får brug for.

Har I lyst til at høre mere om vores Teams-løsning for virksomheder? Så skriv til os via formularen herunder!

Scroll to Top