Teams

Virksomheder

Når ens medarbejdere bærer virksomhedens logo, så ønsker man at de fremstår professionelt og optræder i produkter som virksomheden kan være bekendt at stå inde for. Vi hjælper jer med at udvælge de helt rigtige produkter til jeres virksomheds behov og sørger for at hjælpe med størrelser, bestilling, tryk og levering af produkterne.

Hvad enten I skal bruge tøj til et DHL-løb, jeres ugentlige fællestræninger eller bare profiltøj til messen og de nye billeder til hjemmesiden, så kan vi hjælpe jer godt på vej. Mange virksomheder har et lille lager af t-shirts, som ligger og samler støv, men vi vil meget hellere komme ud til jer med prøvetøj og bestillingssystem, så alle får lige den størrelse de føler sig tilpas i.

Vores mål er altid kun at producere det I har brug for, og vi går efter de mest ansvarlige produkter på markedet, som på den måde kan bidrage positivt til jeres virksomheds CSR-profil. Ved at hver enkelt medarbejder får lov at prøve tøjet, inden de vælger størrelse, betyder at I skærer en stor del af spild væk, som ofte kommer, når man blot køber en bunke t-shirts hjem med logo. Ikke nok med at det er langt mere ansvarligt, så er det også billigere for jer som virksomhed kun at skulle betale for de produkter I får brug for.

Har I lyst til at høre mere om vores Teams-løsning for virksomheder? Så skriv til os via formularen herunder!

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin