Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
VI BYTTER JULEGAVER HELT TIL PÅSKE
Previous slide
Next slide

Victory Grips

Victory Grips

Inden for Crossfit og gymnastiske øvelser, er der ingen tvivl om at Victory Grips er nogle af de første til at blive nævnt inden for udstyr, og det er med god grund. Gennem samarbejder med nogle af verdens bedste Crossfittere, har Victory Grips formået at stable et utal af designs på benene, som er markedsledende inden for performance, beskyttelse og holdbarhed. Victory Grips har ikke i sinde at afgive pladsen som et af de bedste brands inden for Crossfit grips, og derfor bliver de ved med at videreudvikle på deres nuværende designs og præsentere nye, innovative designs på deres gymnastic grips.

Victory Grips er grundlagt af den tidligere gymnast, Crossfit-atlet, Crossfit-coach og boxejer, Victor Pellegrino. Victors baggrund har givet virksomheden det helt rigtige ståsted for at designe grips, der dækker lige netop de behov du har, når du skal finde det rigtige par gymnastic grips til din træning.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Victory grips har flere forskellige materialer de laver deres grips i. De 2 mest populære og dem vi tilbyder flest grips af, er deres X2 og Tactical udgaver. De 2 forskellige materialer giver forskellige egenskaber og følelse til gripsne og det kan derfor være meget godt at vide lidt mere om dem.

X2

Dette materiale er lavet af syntetisk microfiber som giver god beskyttelse til håndfladerne. Det er komfortabelt og fungerer som en pude, som komprimerer fra 2.2mm til 1.7mm. Materialet håndterer sved ret godt og er og lavet til at være “åndbart”. Det kan vaskes (må ikke komme i tørretumbleren) og så er det også vegansk. 

Du skal vælge X2 grips, hvis du gerne vil have grips med et materiale der beskytter håndfladerne, samtidig med at give ekstra komfort og kompression i baren. 

Tactical

Dette materiale er lavet af en kombination af gummi på ydersiden og vævet kevlar på indersiden, for at give maksimalt grip. Gripsne har til formål at være utrolig skrid sikre, selv på tilkalkede barer. Det er deres tyndeste grips på kun 1.3mm, hvilket giver en god følelse med baren. 

Du skal vælge Tactical grips, hvis du gerne vil have et par grips der beskytter håndfladerne, samtidig med at de sidder ekstra godt fast i baren.

Find de rigtige Victory Grips

Du finder en størrelsesguide herunder og på samtlige produkter for Victory Grips. Derudover kan du se en lille video af, hvordan du vælger hvilken style af grips, der er den rette for dig.

Mangler du generel inspiration til hvilke grips du skal vælge, så find vores guide til de rigtige grips her:

 

Den Ultimative Guide til dine nye gymnastic grips

Scroll to Top