Victory Grips

Victory Grips

Inden for Crossfit og gymnastiske øvelser, er der ingen tvivl om at Victory Grips er nogle af de første til at blive nævnt inden for udstyr, og det er med god grund. Gennem samarbejder med nogle af verdens bedste Crossfittere, har Victory Grips formået at stable et utal af designs på benene, som er markedsledende inden for performance, beskyttelse og holdbarhed. Victory Grips har ikke i sinde at afgive pladsen som et af de bedste brands inden for Crossfit grips, og derfor bliver de ved med at videreudvikle på deres nuværende designs og præsentere nye, innovative designs på deres gymnastic grips.

Victory Grips er grundlagt af den tidligere gymnast, Crossfit-atlet, Crossfit-coach og boxejer, Victor Pellegrino. Victors baggrund har givet Victory Grips det helt rigtige ståsted for at designe grips, der dækker lige netop de behov du har, når du skal finde det rigtige par gymnastic grips til din træning.

Find de rigtige Victory Grips

Du finder en størrelsesguide herunder og på samtlige produkter for Victory Grips. Derudover kan du se en lille video af, hvordan du vælger hvilken style af grips, der er den rette for dig.

Mangler du generel inspiration til hvilke grips du skal vælge, så find vores guide til de rigtige grips her:

 Den Ultimative Guide til dine nye gymnastic grips