CrossFys x Repbasics

Hos Repbasics har vi teamet op med CrossFys, så vi kan give dig endnu bedre vejledning, når du sidder inde på vores shop, og er lidt i tvivl om type af grips, knæbind eller massagebolde. 

CrossFys er et team af dygtige fysioterapeuter, som hjælper crossfittere med skræddersyede trænings- og genoptræningsforløb. De har alle sammen en baggrund indenfor crossfit, og har masser af viden på området, som de deler i 3 forskellige videoer. 

Tjek videoerne ud herunder:

Grips

Grips er et must, hvis du vil arbejde seriøst i barren eller ringene, og undgå sår og vabler på hænderne, så du ikke kan lave andet end at køre på assault bike den næste uge.

Har du ikke anskaffet dig et par grips endnu, eller vil du gerne have mere ud af dem du allerede har? Carina fra CrossFys giver tips til, hvordan du vælger de grips, som passer bedst til dig og samtidig får mest mulig ud af dem.

Knæbind

Knæbind er et genialt redskab til din træning! MEN hvis du oplever knæsmerter, bliver det desværre ikke fixet af at smide et knæbind på.

Carina fra CrossFys fortæller hvornår knæbind fungerer, og hvornår det er på tide du opsøger professionel hjælp.

Massage bolde/foam rollers

Efter en hård træning er der ingen grund til at sidde og vente på, at din muskelømhed går over af sig selv. Optimer din restitution, så du er hurtigere klar igen, med en god omgang massage af enten massagebolde eller rollers.

Vi har teamet op med CrossFys, hvor Carina fortæller om fordelene ved både massagebolde og foam rollers, samt hvordan de hver især skal bruges.

Skriv til os

Er du stadig i tvivl om hvilke grips, knæbind du skal vælge. Eller har du flere spørgsmål omkring massage “trigger point” bolde og massage rollers, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge.

Du fanger os enten via chat-funktionen eller vores kontakt-formular. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 25 94 09 59

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin