Vi kan godt lave ansvarlige produkter, men endnu bedre er det, hvis du også har lyst til at skabe med os og tage hånd om vores produkter, når de er landet hos dig.

Herunder har vi lavet nogle råd til, hvordan du kan overveje at passe på dine produkter, så de kan holde lige så længe, som både du og vi gerne vil have dem til.

Er der nogen vi har glemt? Så skriv til os på hej@repbasics.dk eller her.

Lufttør dit tøj og træningsudstyr efter træning, hvis du har svedt i/på det. Så kan det godt bruges nogle gange, uden at du behøver vaske det. Det kan det ikke altid, hvis det får lov at ligge i tasken for længe 😉

Vask dit tøj på 30 grader. Det kan sagtens blive rent alligevel.

Selv svedigt træningstøj kan blive rent på 30 grader.

Brug ikke vaskemiddel fyldt med kemikalier, men gå efter svanemærket vaskemiddel, når du handler.

Brug dit tøj og udstyr til det ikke kan mere.

Hvis du ikke kan bruge mere, så overvej om det kan få et nyt liv et andet sted, eksempelvis ved at donere det eller få det repareret, så det kan holde længere endnu.

Køb mindre. Det er vigtigt du køber det du skal bruge, når du skal bruge det.

Blandt andet derfor har vi ikke udsalg fra tid til anden, da det opfordrer til at købe ud fra urgency og ikke ud fra behov.

Køb top kvalitet. Så undgår du at skulle udskifte det hurtigt igen og derved forbruge mere.

Det er i øvrigt både gavnligt for planeten og for din økonomi. 🙂

Fortæl andre om hvad du gør godt og endnu vigtigere: lær af andre.

Der er ikke en løsning på de mange udfordringer vi ser i klimaet og overforbrug i dag, så vi er nødt til at udvikle os sammen.

Brug din sunde fornuft.

De fleste af os ved godt hvad vi kan gøre bedre i hverdagen, men det er svært at ændre vaner.

Overvej hvordan du kan ændre små ting af gangen.

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin