PicSil Grips

PicSil

PicSil laver noget af det bedste træningsudstyr i verden, når det kommer til udstyr til blandt andet Crossfit. De startede i 2012 med at udvikle deres grips, som i dag er blevet udvidet til en håndfuld forskellige modeller samt en masse andre produkter inden for træningsudstyr.

Alle PicSil-produkter bliver lavet lokalt i Spanien, hvor kvaliteten af produktionen og naturligvis udvikling af nye produkter samt forbedring af eksisterende er i højsædet.

gymnastic grips til crossfit og træning

Find de rigtige PicSil grips!

Skal du ud og finde dit første sæt gymnastic grips til din træning, så kan det være svært at finde ud af hvilket sæt man bliver mest glad for. Det kan også være du er flittig bruger af gymnastic grips til din træning og crossfit, men gerne vil inspireres på ny. 

Vi har forsøgt at dække behovet for både nybegynderen og den rutinerede i vores guide til at vælge de perfekte grips! Du finder den ved at klikke på linket herunder.

Den Ultimative Guide til dine nye gymnastic grips

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin