Repbasics

Ananas i egen juice

Jaja, vi ved det godt. Vi har lavet en beskrivelse af brandet Repbasics på Repbasics’ hjemmeside. Det er ananas i egen juice.

Vi har gjort det fordi vi gerne vil fortælle lidt om, at Repbasics jo laver træningstøj i høj kvalitet, fyldt med komfort og slidstyrke, og så i materialer som vi hele tiden forsøger at gøre mere ansvarlige end resten af branchen for træningstøj.

Ansvarlighed hele vejen igennem

Siden dag ét har Repbasics forsøgt at gøre deres træningstøj så ansvarlige som muligt. Det har været betonet af brug af økologisk bomuld, genbrugspolyester, kork og meget mere. Derudover betaler Repbasics hver måned sin belastning på miljøet tilbage i træer, for der plantes nemlig ét træ pr. produkt solgt på webshoppen.

Udover de forbedrede materialer og alle de plantede træer, så gør Repbasics også sit bedste for at tænke ansvarlighed ind i den daglige drift. Derfor bliver alle ordrer sendt i bionedbrydeligt emballage. Generelt forsøges mængden af spildmateriale at blive reduceret, og de materialer der bliver brugt, bliver enten genbrugt eller sorteret hensigtsmæssigt.

Komfort, funktionalitet og slidstyrke over alt.

Med omtanke for de materialer, der bliver brugt i hvert eneste Repbasics-produkt, så er og bliver det vigtigste, at lave det bedste produkt. Alle produkterne skal være funktionelle, komfortable og slidstærke. Ligemeget hvor glad man er for ansvarligt træningstøj, så skal det også være af høj kvalitet – ellers er det ligemeget.

Fokus på komfort, funktionalitet og slidstyrke i Repbasics’ træningstøj støtter også op om deres filosofi om ikke at drive kollektioner med udskiftninger i deres træningstøj flere gange om året.

I stedet har Repbasics lavet solidt træningstøj til dig, som også fungerer for dig om 5 og 10 år og altså ikke produkter som bliver umoderne over natten.

Se nogle af produkterne herunder

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin