Speed ropes og sjippetove

Speed ropes kan fås i mange forskellige modeller og afskygninger, blandt andet til forskellige formål, underlag, sportsgrene osv.

I Crossfit-verdenen er den såkaldte “Double Under” blevet fast inventar når træningsprogrammerne fastlægges, og her er det mest brugte slags sjippetov et såkaldt speed rope. Dog er det i de sidste år blevet populært at prøve kræfter med speed ropes uden for Crossfit-centrene, og er uden tvivl en sjov og udfordrende motionsform uanset hvem man er!

Et speed rope har som regel en drejemekanisme i håndtaget som gør at håndtaget drejer hurtigt rundt og man derved kan opnå en høj fart på sit tov – deraf navnet. 

Kablet er ofte lidt stivere og tyndere end på et almindeligt sjippetov som dem man hoppede over i skolegården, og gør altså også at man virkelig kan opnå mange omdrejninger med et speed rope i forhold til et almindeligt sjippetov.

Hvilket speed rope skal jeg vælge?

Vi har udvalgt tre speed ropes fra det velkendte amerikanske brand EliteSRS. Her under guider vi dig til at vælge et speed rope ud fra dit niveau, budget og præferencer.

speed ropes crossfit
EliteSRS Ultra Light 3.0

EliteSRS Ultra Light 3.0 – Det gode nybegyndervalg
Her får du et rigtig fornuftigt begynder sjippetov som kan bruges til at øve din teknik og lære kunsten at sjippe bedre at kende. Du får et fantastisk speed rope for pengene med mange gode træningstimer i sig. Det er udstyret med en skrue som nemt kan indstilles, så det passer til din højde. Ultra Light 3.0 koster kun 149 kr. og kan købes her.

speed ropes crossfit
EliteSRS Surge 3.0

EliteSRS Surge 3.0 – Til den ambitiøse og kvalitetsbevidste
Surge er måske det mest populære valg inden for Crossfit, når der skal købes nyt speed rope. Håndtagene er udstyret med gode kuglelejere, som giver dem et problemfrit spin når du sjipper. Du indstiller håndtagene med en lille skrue i toppen, og som en fed feature, så kan bunden skrues af håndtaget, hvor der sidder en lille skruetrækker i, som kan bruges til at indstille sjippetovet. Surge 3.0 koster 269,- og du kan læse mere om det og købe det her.

speed ropes crossfit
EliteSRS Bullet COMP

EliteSRS Bullet COMP – Når kun det bedste er godt nok!
Med et Bullet COMP speed rope kan man virkelig snakke om høj kvalitet, og sjippetovet er udviklet i samarbejde med konkurrerende atleter, som skal bruge udstyr på allerhøjeste niveau til at kunne præstere som de ønsker. Kuglelejerne i håndtagene har et ufatteligt spin, og kan nemt køre i mere end to minutter, hvis du giver det et spin – imponerende! Indstilling af Bullet COMP er uden værktøj og indstilles ved blot at dreje på toppen af håndtaget for at stramme/løsning grebet på kablet. Det imponerende Bullet COMP koster 389,- og kan købes her.

Hos Repbasics går vi meget op i kvalitet, og vi ønsker kun at give vores kunder det bedste, både hvad angår vores tøj, men også hvad angår træningsudstyr, og vores nye speed ropes fra EliteSRS er ingen undtagelse. Der er med andre ord her mulighed for at få et kvalitetsprodukt, uanset hvilket af de tre speed ropes man går med.

Er du stadig i tvivl om hvilket speed rope du skal vælge, så kan du altid skrive til os her – så gør vi vores bedste for at hjælpe 😉

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin