Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
VI BYTTER JULEGAVER HELT TIL PÅSKE
Previous slide
Next slide

Sweatshirts og sweatpants

Hvad skal du vælge?

Sweatshirts og sweatpants kan tjene mange gode formål, og er både ideelt som et varmt lag på turen til træning, under opvarmningen eller bare til en søndag hjemme på sofaen, når kun det mest behagelige er godt nok.

Både vores sweatshirts og sweatpants er lavet i 85% af det fineste økologiske bomuld og 15% genbrugspolyester, fordi vi ønsker at tilbyde dig og naturen en så ansvarlig tilgang til vores produktion som muligt. Det giver bare bedst mening at bruge de bedste råvarer – hver gang.

Sweatpants

Vores sweatpants har et godt og nogenlunde tight fit så de ikke sidder og poser på benene, men samtidig giver dig bevægelighed til ikke at føle de strammer. Derudover er der en smule flex i stoffet som betyder du ikke behøver føle dig begrænset af bukserne, selv i det dybeste squat.

Et par sweatpants kan være gode til de kolde morgenløft eller hvis du skal noget med god komfort og bevægelighed, enten til eller fra træning eller derhjemme i din fritid. De kommer med snøre i livet, så du kan holde bukserne på plads, lommer i siderne og en diskret baglomme. De kan findes til herrer her og til damerne her.

Zip-hoodie eller crewneck?

Zip-hoodien er lavet med fuld lynlås og har en hætte i samme materiale som resten af trøjen. På den måde får du et simpelt og rent look som samtidig er funktionelt og kan bruges til mange forskellige formål. Den har en god tykkelse som kan holde dig varm på de kolde dage, men som også kan bruges som overdel, når det er lidt varmere i vejret.

En crewneck er både uden hætte og lynlås, og så har den en skøn tykkelse som gør den dejlig varm at have på, når der ikke er så varmt hvor du træner eller derhjemme. Kan man godt lide at varme op eller træne i en varm trøje, så er det gode ved en crewneck at der ikke er nogen friktion fra f.eks. lynlås eller hætte, hvis man arbejder med vægtstang, kettlebell eller lignende.

Se alle produkterne herunder...

Scroll to Top