Træningstoppe og t-shirts
til crossfit og fitness

Vi vil lave den perfekte trænings t-shirt - og den mest ansvarlige!

Hvad end du træner fitness, crossfit eller noget helt tredje, så stiller du højere krav til dit tøj end når du er derhjemme på sofaen eller på arbejde. Det skal kunne svede, ånde, tørre hurtigt og ikke mindst kunne vaskes igen… og igen… og igen.

T-shirts og træningstoppe er en videnskab i sig selv og de små procenter af stof og stofsammensætninger giver lige det sidste for at få dig til at yde det optimale i din træning og ikke føle dig hæmmet af din trænings t-shirt. Når vi samtidig ønsker at give dig et produkt, som du kan have på med god samvittighed, så kræver det tid.

Hele rejsen for Repbasics mod grønnere og mere ansvarligt sportstøj startede ved t-shirts. Både du og jeg ejer t-shirts, og vi har alle en holdning til hvordan de skal være. Derfor testede vi et helt år de første produkter før de overhovedet ramte markedet. Til gengæld var vi glade og stolte over resultatet – allerede dengang.

Vi har tilføjet lidt inspiration herunder samt noget information om hvordan vores t-shirts er fremstillet. Du kan også se hele vores udvalg på shoppen.

Se et udvalg herunder...

 • Alle

  CLASSIC – The First

  299.00 DKK
   • Black Melange
   • Grape Red Melange
   • Grey Melange
   • Sky Blue Melange

Vores t-shirts

Hele rejsen for Repbasics mod grønnere og mere ansvarligt sportstøj startede ved t-shirts. Vi har alle brug for dem, og vi har alle en holdning til hvordan de skal være. Derfor testede vi et helt år de første produkter før de overhovedet ramte markedet. Til gengæld var vi glade og stolte over resultatet – allerede dengang.

I dag er vores t-shirts stadig et af vores bedst sælgende produkter, og de har ikke ændret sig meget. Vi skifter dem ikke ud på regelmæssig basis, da vi ikke har faste kollektioner som mange andre tøjproducenter. Til gengæld udvikler vi hele tiden videre på vores t-shirts, så de i morgen er en bedre version af det de var i går. Det gør vi sådan set med alt vores tøj.

Vores t-shirts er lavet til både at kunne svede i, men også med komfort for øje. Derfor har vi blandet økologisk bomuld, polyester og elastan. Det giver en god komfort og kvalitet fra den økologiske bomuld, samt en fantastisk holdbarhed, både over tid, men også i pasform, grundet polyesteren. Elastanen er med til at sikre, at du ikke skal bevæge dig med din trænings t-shirt, men at t-shirten bevæger sig med dig.

Vi tilbyder i dag vores t-shirts i to forskellige fits, Female og Male, og herunder fem forskellige størrelser i hvert fit. Vi sørger altid for at komme med et eksempel på hvad andre bruger af størrelse, således at du kan prøve at spore dig ind på hvilken størrelse der passer dig perfekt. Skulle du alligevel ramme forbi den første gang, så ombytter vi altid gratis til en anden størrelse eller en anden model.

CrossFit Aros

Mod en grønnere fremtid

Hos Repbasics gør vi alt for at sikre, at vi er med helt forrest, når det kommer til at udvikle nye produkter med en mere miljøvenlig profil end det sportstøj man oftest finder på markedet.

Udover at sikre produkter med bedre materialer, så har vi adopteret denne grønne tankegang ind i alle delene af vores arbejde, og vi støtter op om grønne projekter som plantning af træer og lignende.

The Sleeveless og det fantastiske Modal-stof

Modal er et fantastisk behageligt stof, som vi absolut ikke er færdige med at udvikle i. Modal er fremstillet af bøgetræ. Det er lige så komfortabelt og blødt som bomuld, til gengæld er det lettere, holder pasformen bedre og krymper ikke lige så let. Derudover har det et fint, shiny look, som giver “The Sleeveless” et lækkert finish.

Du finder The Sleeveless lige her, hvor du også kan finde en beskrivelse af hvilken størrelse vores model, Frederikke, bruger.

Tank-top og Tencel

Vores sorte “The Racer” tanktop til kvinder er lavet i en blanding af Tencel og økologisk bomuld. Det giver et skønt feel i stoffet og er i øvrigt et meget holdbart stof. Det er lavet af træfibre som omdannes til stof i en lukket kemisk proces således at ingenting ryger ud i vores kære natur.

Toppen har tynde stropper og derudover en racerback som navnet antyder. Du kan se produktet her eller shoppe hele vores udvalg i shoppen.