Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
VI BYTTER JULEGAVER HELT TIL PÅSKE
Previous slide
Next slide

Træningstoppe og t-shirts
til crossfit og fitness

 • Perfomance Tee lavet af genbrugeligt materiale
 • Crop top fra repbasics
 • Classic energy tee fra repbasicsClassic Tee fra repbasics til crossfit

  CLASSIC Energy Tee

  299.00 kr.
 • Træningstop fra repbasics uden ærmer
 • CLASSIC Text Tee

  299.00 kr.
 • CLASSIC Logo Tee

  299.00 kr.
 • CLASSIC First Tee

  299.00 kr.

Det siger andre... 🌟

Lækker kvalitet og super god pasform. Ligeledes super kundeservice, jeg var i tvivl om jeg havde bestilt i rigtige størrelse og der fik jeg mail om, at jeg kunne prøve t-shirten og ellers kunne kvit og frit få dem ombyttet til en anden størrelse.

– Daniel

Jeg har 5 t-shirts fra Repbasics og det er de eneste jeg træner i! De er super behagelige at have på, pasformen bliver ikke ødelagt af at blive vasket og de svedtransporterer super godt! 

– Steffen

Super god service! Utrolig hjælpsomme og tålmodige. Og rigtig god kvalitet af tøj. Kan varmt anbefales.

 

– Kristine

Vi vil lave den perfekte trænings t-shirt - og den mest ansvarlige!

Hvad end du træner fitness, crossfit eller noget helt tredje, så stiller du højere krav til dit træningstøj end når du er derhjemme på sofaen eller på arbejde. Dit træningstøj skal kunne svede, ånde, tørre hurtigt og ikke mindst kunne vaskes igen… og igen… og igen.

T-shirts og træningstoppe til blandt andet crossfit eller anden træning er en videnskab i sig selv og de små procenter af stof og stofsammensætninger giver lige det sidste for at få dig til at yde det optimale i din træning og ikke føle dig hæmmet af dit træningstøj. Når vi samtidig ønsker at give dig et produkt, som du kan have på med god samvittighed, så kræver det tid.

Hele rejsen for Repbasics mod grønnere og mere ansvarligt træningstøj startede ved t-shirts. Både du og jeg ejer t-shirts, og vi har alle en holdning til hvordan de skal være. Derfor testede vi et helt år de første produkter før de overhovedet ramte markedet. Til gengæld var vi glade og stolte over resultatet – allerede dengang.

Vi har tilføjet lidt inspiration herunder samt noget information om hvordan vores trænings t-shirts er fremstillet. Du kan også se hele vores udvalg på shoppen.

2 repbasics atleter iført repbasics tøj

Repbasics CLASSIC Tees

Repbasics CLASSIC er vores serie af t-shirts til Crossfit og træning, der har fulgt med os siden den dag vi startede Repbasics. T-shirten var vores aller første produkt, og den har kun ændret sig en smule siden, fordi vi allerede dengang troede på, at vi havde ramt noget rigtigt, når det kom til træningstøj og træningsudstyr til blandt andet Crossfit.

Vores CLASSIC tees er lavet i 48% økologisk bomuld, 48% polyester og 4% elastan. Bomulden giver dem en komfort man ikke får fra trænings t-shirts i ren polyester eller polyamid, og samtidig kan vi ikke helt undvære polyester, fordi det giver en slidstyrke og en funktionalitet, som bomulden ikke kan give på samme måde. Derudover giver elastanen en fleksibilitet, der gør, at dit træningstøj bevæger sig sammen med dig og ikke omvendt, og gør desuden at pasformen i tøjet holder meget længere.

Få gange har vi ændret et par millimeter på målene eller et par gram på vægten af stoffet, fordi vi altid udfordrer vores produkter ud fra vores tre designprincipper; functionality (funktionalitet), longevity (holdbarhed) og responsibility (ansvarlighed). Det har vi gjort, fordi vi tror på vi bliver klogere og derfor over tid kan forbedre vores produkter, men selve t-shirten har fået lov at være sig selv siden starten. Vi har heller ikke nogen planer om at vores CLASSIC tees skal udskiftes på noget tidspunkt.

Størrelse og pasform

Vores CLASSIC tees kommer i to forskellige pasformer, Female Fit (Damemodel) og Male/Unisex Fit (Herre-/Unisexmodel). 

Damemodellen, som kommer i størrelserne XS til XL, er figursyet til den feminine krop og er en tætsiddende t-shirt, men stadig med god bevægelighed pga. det fleksible stof t-shirten er lavet af. Den er lavet i en god længde, så den ikke ryger for langt op, når du laver eksempelvis pull-ups eller toes 2 bar.

Vores herremodel fungerer også som en unisex-model, og derfor kommer den i størrelserne XXS-XXL. Den er syet, så den har et mere naturligt fit og strammer ingen steder. Derfor kan den også sagtens bruges af alle, der ikke ønsker en tæt, figursyet t-shirt, men en behagelig t-shirt, der sidder pænt til hvor den skal. Herre-/Unisexmodellen er ligeledes lavet med lidt ekstra længde, så den ikke sidder oppe over navlen, når du strækker armene op over hovedet.

Designs

Repbasics CLASSIC tees kommer i flere forskellige designs, men kvaliteten er den samme. Derfor skal du kun gøre op med dig selv, hvilket design du er mest til. Vi bliver ved med at komme med nye designs, men indtil videre kan du eksempelvis også kigge på vores designs “First”, “Text”  og  “Logo”.

CrossFit Aros

Mod en grønnere fremtid

Hos Repbasics gør vi alt for at sikre, at vi er med helt forrest, når det kommer til at udvikle nye produkter med en mere miljøvenlig profil end det sportstøj man oftest finder på markedet.

Udover at sikre produkter med bedre materialer, så har vi adopteret denne grønne tankegang ind i alle delene af vores arbejde, og vi støtter op om grønne projekter som plantning af træer og lignende.

Mere miljøvenlige materialer

Udover udelukkende at anvende økologisk bomuld, så har vi i Repbasics også valgt at lave træningstøj af lidt anderledes materialer, som også støtter op om en mere bæredygtig fremtid inden for tøjproduktion og dermed også træningstøj.

Vi har lavet træningstøj til kvinder af både modal og tencel, som begge er materialer, der kommer fra træfibre og derefter bliver omdannet til stof, som er yderst behageligt og meget stærkt.

Ved at tænke videre i hvilke materialer der kan være mest rigtigt for dit træningstøj, så kan vi forhåbentlig være med helt fremme, når det kommer til udvikling at træningstøj i en mere bæredygtig retning.

Bæredygtigt træningstøj

Jeg er ked af at skuffe dig, hvis du havde håbet vi kunne prale af at sælge 100% bæredygtigt træningstøj.

Desværre er det sådan, at tøjproduktion, også når det gælder træningstøj, aldrig bliver bæredygtigt. 

Forhåbentlig er vi hos Repbasics med til at skubbe træningstøj til kvinder og mænd i en mere bæredygtig retning, men vi kan ikke prale af træningstøj, der er decideret bæredygtigt.

I stedet for at kalde vores træningstøj for “bæredygtigt træningstøj” og den misforståelse det kan medfølge, så kan vi rigtig godt lide at bruge ordet “ansvarligt træningstøj” – det giver mening. I hvert fald for os.

Scroll to Top