Træningstoppe og t-shirts
til crossfit og fitness

Det siger andre... 🌟

Lækker kvalitet og super god pasform. Ligeledes super kundeservice, jeg var i tvivl om jeg havde bestilt i rigtige størrelse og der fik jeg mail om, at jeg kunne prøve t-shirten og ellers kunne kvit og frit få dem ombyttet til en anden størrelse.

– Daniel

Jeg har 5 t-shirts fra Repbasics og det er de eneste jeg træner i! De er super behagelige at have på, pasformen bliver ikke ødelagt af at blive vasket og de svedtransporterer super godt! 

– Steffen

Super god service! Utrolig hjælpsomme og tålmodige. Og rigtig god kvalitet af tøj. Kan varmt anbefales.

 

– Kristine

Vi vil lave den perfekte trænings t-shirt - og den mest ansvarlige!

Hvad end du træner fitness, crossfit eller noget helt tredje, så stiller du højere krav til dit træningstøj end når du er derhjemme på sofaen eller på arbejde. Dit træningstøj skal kunne svede, ånde, tørre hurtigt og ikke mindst kunne vaskes igen… og igen… og igen.

T-shirts og træningstoppe til blandt andet crossfit eller anden træning er en videnskab i sig selv og de små procenter af stof og stofsammensætninger giver lige det sidste for at få dig til at yde det optimale i din træning og ikke føle dig hæmmet af dit træningstøj. Når vi samtidig ønsker at give dig et produkt, som du kan have på med god samvittighed, så kræver det tid.

Hele rejsen for Repbasics mod grønnere og mere ansvarligt træningstøj startede ved t-shirts. Både du og jeg ejer t-shirts, og vi har alle en holdning til hvordan de skal være. Derfor testede vi et helt år de første produkter før de overhovedet ramte markedet. Til gengæld var vi glade og stolte over resultatet – allerede dengang.

Vi har tilføjet lidt inspiration herunder samt noget information om hvordan vores trænings t-shirts er fremstillet. Du kan også se hele vores udvalg på shoppen.

Vores t-shirts

Hele rejsen for Repbasics mod grønnere og mere ansvarligt sportstøj startede ved t-shirts. Vi har alle brug for dem, og vi har alle en holdning til hvordan de skal være. Derfor testede vi et helt år de første produkter før de overhovedet ramte markedet. Til gengæld var vi glade og stolte over resultatet – allerede dengang.

I dag er vores t-shirts stadig et af vores bedst sælgende produkter, og de har ikke ændret sig meget. Vi skifter dem ikke ud på regelmæssig basis, da vi ikke har faste kollektioner som mange andre tøjproducenter. Til gengæld udvikler vi hele tiden videre på vores t-shirts, så de i morgen er en bedre version af det de var i går. Det gør vi sådan set med alt vores tøj.

Vores t-shirts er lavet til både at kunne svede i, men også med komfort for øje. Derfor har vi blandet økologisk bomuld, polyester og elastan. Det giver en god komfort og kvalitet fra den økologiske bomuld, samt en fantastisk holdbarhed, både over tid, men også i pasform, grundet polyesteren. Elastanen er med til at sikre, at du ikke skal bevæge dig med din trænings t-shirt, men at t-shirten bevæger sig med dig.

Vi tilbyder i dag vores t-shirts i to forskellige fits, Female og Male, og herunder fem forskellige størrelser i hvert fit. Vi sørger altid for at komme med et eksempel på hvad andre bruger af størrelse, således at du kan prøve at spore dig ind på hvilken størrelse der passer dig perfekt. Skulle du alligevel ramme forbi den første gang, så ombytter vi altid gratis til en anden størrelse eller en anden model.

CrossFit Aros

Mod en grønnere fremtid

Hos Repbasics gør vi alt for at sikre, at vi er med helt forrest, når det kommer til at udvikle nye produkter med en mere miljøvenlig profil end det sportstøj man oftest finder på markedet.

Udover at sikre produkter med bedre materialer, så har vi adopteret denne grønne tankegang ind i alle delene af vores arbejde, og vi støtter op om grønne projekter som plantning af træer og lignende.

Mere miljøvenlige materialer

Udover udelukkende at anvende økologisk bomuld, så har vi i Repbasics også valgt at lave træningstøj af lidt anderledes materialer, som også støtter op om en mere bæredygtig fremtid inden for tøjproduktion og dermed også træningstøj.

Vi har lavet træningstøj til kvinder af både modal og tencel, som begge er materialer, der kommer fra træfibre og derefter bliver omdannet til stof, som er yderst behageligt og meget stærkt.

Ved at tænke videre i hvilke materialer der kan være mest rigtigt for dit træningstøj, så kan vi forhåbentlig være med helt fremme, når det kommer til udvikling at træningstøj i en mere bæredygtig retning.

Bæredygtigt træningstøj

Jeg er ked af at skuffe dig, hvis du havde håbet vi kunne prale af at sælge 100% bæredygtigt træningstøj.

Desværre er det sådan, at tøjproduktion, også når det gælder træningstøj, aldrig bliver bæredygtigt. 

Forhåbentlig er vi hos Repbasics med til at skubbe træningstøj til kvinder og mænd i en mere bæredygtig retning, men vi kan ikke prale af træningstøj, der er decideret bæredygtigt.

I stedet for at kalde vores træningstøj for “bæredygtigt træningstøj” og den misforståelse det kan medfølge, så kan vi rigtig godt lide at bruge ordet “ansvarligt træningstøj” – det giver mening. I hvert fald for os.

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det. 💚