Klubber

Teams

CrossFit community

Kunne du tænke dig at være en del af vores CrossFit-community bestående af mere end 40 boxe i Danmark? Så kan du nu blive en del af holdet, Repbasics Teams, og få samme muligheder som vores andre medlemmer.

Hos Repbasics tror vi på, at man skal holde sig til at gøre det man er bedst til. Som Box-ejer i CrossFit-verdenen, så skal din spidskompetence ikke være at sælge tøj til dine medlemmer, men at sørge for de har det godt i boxen – den anden del vil vi gerne tage os af.

Vi hjælper dig i gang med design og herefter sørger vi for at dit lager er fyldt op, vi sørger for markedsføringsmateriale, betalinger og alt andet der vedrører salg af tøj i din box.

Løsningen med Repbasics Teams er kommissionsbaseret, således at du kan tjene penge på ikke at røre en finger, og eksempelvis bruge pengene på nyt tøj til trænere eller lignende.

Skal din box være en del af Repbasics’ landsdækkende CrossFit Community? Så skriv til os via formularen herunder!

Få 10% rabat for evigt

Vi har aldrig tilbud og vi vil gerne gå i en anden retning, end at lokke dig til at købe noget impulsivt, som du måske ikke har brug for, ved at give dig store rabatter i en begrænset periode. 

Derfor vil vi gerne give dig 10% rabat for evigt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er vi sikre på at du kun køber det du har brug for og forhåbentligt beholder det længe fordi du er glad for det 💚

Gælder ikke produkter fra Garmin