Dag-til-dag levering (bestil inden kl 14)
Fri fragt til DK ved køb over 500 kr.
Gratis ombytning
Ét træ plantet pr. produkt
Gratis afhentning i Aarhus C
Previous slide
Next slide

Yoga & Yogaudstyr

Hvorfor er yoga så populært?

Yoga er godt for både krop og sind. Udover at kunne hjælpe dig af med din usmidige kontorkrop eller bruges som udstrækning, så er yoga også godt som mentaltræning og til at lære at styre din vejrtrækning.

En yogasession er som regel sat sammen af forskellige øvelser der indeholder en blanding af smidighed, balance og styrke, som derudover forener bevægelse med åndedræt.

For at du kan komme i gang (eller blive inspireret, hvis du allerede er i gang), så har vi samlet vores produkter herunder til dig. Derudover kommer vi med lidt råd og vejledning omkring, hvorfor blandt andet kork er godt til at lave yogaudstyr af, og hvad for noget udstyr du kan få brug for, når du skal starte din yogakarriere. God fornøjelse!

yogamåtte-kork-miljøvenlig

Se alle produkterne herunder...

Råd og vejledning

Yogaudstyr

Som med så mange andre sportsgrene, er det rart at have godt udstyr, når du begynder dit yogaeventyr. Vi anbefaler selvfølgelig altid at du har en god yogamåtte, men det kan derudover være en fordel at starte ud med et sæt yogablokke, hvis nogle af stillingerne er for udfordrende. Alt vores yogaudstyr er lavet af de bedste materialer og er produceret ansvarligt og så bæredygtigt som muligt i Europa.

Kork – skovens bæredygtige konge

Meget få ting er rigtig bæredygtige, men kork er virkelig godt på vej. Når du producerer kork, så foregår det ved at skrælle bark af egetræer og tørre det til det der holder din vin i flasker, men som nu også kan bruges til meget andet, herunder yogaudstyr. Ved ikke at fælde eller plukke noget i fremstillingsprocessen, så betyder det at kork har en mindre impact på jordens ressourcer end andre materialer, og barken på egetræerne får lov at regenerere barken over 9 år helt naturligt. Så længe egetræet står uden bark, optager det 3-5 gange så meget CO2 som det gør med bark på. Derved får du altså både udvundet et brugbart materiale af et træ, der får lov at leve videre, men det hjælper samtidig til en renere planet undervejs.

Yogaudstyr og kork er en god kombination

Kork er et naturmateriale og derfor utrolig allergivenligt. Når du dyrker sport og kommer til at svede, så ønsker du ikke at være i kontakt med kemikalier eller andet, da dine porer i kroppen er åbne, når din krop har det varmt. Derudover kan kork hjælpe dig med at stå bedre fast. Yogamåtter i kork kan hurtigt blive glatte, når de bliver våde, mens en yogamåtte i kork har godt af lidt vand, da det kun gør den endnu mere skridsikker. Det er desuden antibakterielt og kan let rengøres med en fugtig klud.

Har du spørgsmål?

… det kan jeg godt forstå! Der var mange informationer og måske også ny viden her. 

Skulle du have lyst til at høre mere, inden du forkæler dig selv med en ny yogamåtte, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os her.

Derudover kan du skrive til os via Facebook’s Messenger-funktion ved at klikke på ikonet nede i hjørnet – vi lover at svare så hurtigt vi kan. 🥳

Scroll to Top